Een congres van a tot z organiseren vraagt energie, empathie, vakmanschap, een lijvig adressenboek, en vooral ... veel ervaring. The House of Congress heeft het allemaal. Ontwerpen we voor u een onvergetelijke totaalbelevenis of bent u eerder op zoek naar een creatieve voorzet of administratieve knowhow? Mist u technologische support? Mix en match à la carte uit onderstaand menu om uw droomconferentie waar te maken:

Conceptontwikkeling

We brainstormen over de boodschap die u wilt overbrengen en stellen een toepasselijke congresformat en -beleving voor, zodat uw boodschap optimaal ingang vindt bij de doelgroep van uw keuze. 

Projectmanagement

Broedt u op een leuk concept maar u heeft geen idee hoe er aan te beginnen? Geen nood. Wij zorgen voor de opzet, een uitgekiende planning en de complete organisatie van uw programma. We maken een projectplan, stellen een draaiboek op en waken erover dat alles tot in de puntjes wordt uitgevoerd.

Financieel management

Budget- en subsidiebeheer en opvolgen van registraties en sponsoring: een tijdrovende job die kennis van zaken vergt. Wij stellen samen met u een financiële planning op, bewaken het budget, doen het financieel management en volgen de administratie op.

Marketing en promotie

Geen geslaagd congres zonder het juiste publiek. We stellen een waterdicht promotie- en communicatieplan op maat van uw organisatie. Lay-out, het drukken van uitnodigingen, ...

Lees meer »

Programma en sprekers

Mag uw line-up nog wat aangescherpt worden? We adviseren over de inhoud en de opzet van uw programma, en stellen mogelijke sprekers en dagvoorzitters voor. Wij ontfermen ons over de administratieve afhandeling en de hele programma- en sprekersbegeleiding in voorbereiding. ...

Lees meer »

Projectsecretariaat

Stel, u heeft uw conferentie helemaal uitgestippeld, het ontbreekt u enkel aan administratieve mankracht. Via ons projectsecretariaat kunt u alle administratieve werkzaamheden met een gerust hart uit handen geven, zoals bijvoorbeeld het voorbereiden, opmaken en verdelen van notulen. ...

Lees meer »

Registratie & accreditatie

(Online) deelnemersregistratie- en accreditatie worden een fluitje van een cent als u het aan de juiste mensen uitbesteedt. Ook professionele badges en deelnemerslijsten worden door The House of Congress geleverd en beheerd. 

Logistiek & accommodatie

Wij scouten locaties met uw droomplek in gedachten, doen de onderhandelingen met alle leveranciers en partners. We testen en prepareren alle technische voorzieningen en nemen de gehele organisatie en coördinatie van de leveranciers op ons.

On-site coördinatie

Niets wordt aan het toeval overgelaten op het moment suprême, de dag zelf van uw conferentie. Van de logistieke organisatie, het opstellen van de zaalindeling tot het minutieus respecteren van de tijdsindeling. ...

Lees meer »

Nazorg

De nazorg is van onschatbare waarde bij de organisatie van uw volgende evenement  en dus nemen we deze ook graag ter harte.
We doen de coördinatie, het opzet en de uitwerking van de evaluatie van deelnemers en sprekers, ...

Lees meer »

2020 © THE HOUSE OF CONGRESS