We bring your content to 'live'

Congressen, ontmoetingsdagen en seminaries zijn totaalbelevingen geworden. Naast inspirerende content- en netwerkopportuniteiten verwachten deelnemers een live-ervaring die hun zintuigen prikkelt, en die ze liefst ook nog eens met één tik op hun smartphone kunnen delen. Dat vraagt om een doortastende aanpak op maat, creativiteit op het scherpst van de snee, technologische knowhow en specifieke organisatorische expertise. Het staat allemaal voor u klaar bij The House of Congress. 

Als Professional Conference Organiser (PCO) heeft The House of Congress alles in huis om van uw nationaal of internationaal congres, seminarie of conferentie een succesvolle beleving te maken.

Full-service congresorganisator

Bij The House of Congress zijn we ervan overtuigd dat een succesvol congres of een efficiënte conferentie staat of valt met een kwaliteitsvolle voorbereiding. Fall in love with the process, and the results will come. Dat bewijzen we telkens opnieuw met veel enthousiasme en liefde voor het vak.

Op basis van onze jarenlange ervaring en expertise begeleiden we u met strategisch en creatief advies, nemen we de samenstelling van uw programma voor onze rekening en zorgen we voor een uitgekiend communicatieplan. Ook voor de de deelnemers en sprekersadministratie, tot en met het ontvangen van uw gasten de dag zelf kan u terecht bij The House of Congress.

Totaalbeleving

Bij The House of Congress willen we dat uw boodschap zo helder mogelijk bij uw doelgroepen overkomt. Elk element is hierbij belangrijk: het communicatieplan en de registratiewebsite, de samenstelling van het programma, de keuze van de locatie, het sociale luik: alles in uw verhaal moet kloppen. Bij ons kunt u terecht voor elk hoofdstuk van dat verhaal. Zo kunt u voor honderd procent focussen op het doel van uw bijeenkomst, zonder verdere kopzorgen. Benieuwd naar wat we voor u kunnen doen? The House of Congress heeft vele kamers. Kijk gerust even rond!

2020 © THE HOUSE OF CONGRESS